Ledige stillinger som Landbruksvikar

Å være Landbruksvikar er et svært viktig og meningsfylt yrke. Her jobber du tett på dyr og mennesker. I tillegg til vanlig arbeids-turnus er du i beredskap for bonde og dyr når det er sjukdom og akutt behov. Vi har to ledige stillinger som landbruksvikar i Telemark, begge 100%. Den ene i Midt-Telemark (Bø, Sauharad og Nome). Den andre i Tinn. Flotte naturskjønne og landlige omgivelser, med mulighet for en rekke fritidsaktiviteter. I begge stillingene er det hovedsakelig mjølkeproduksjon. Sau, geit og noe gris inngår også. Det er 5 bønder tilknyttet hver stilling, men ved sjukdom/krise må det påregnes andre.

 • Førerkort og bil er ett krav, samt at du må beherske norsk.
 • Erfaring fra mjølkeproduksjon er viktig.
 • Turnusarbeid etter oppsatt plan.
 • Lønn etter kvalifikasjoner og kompetanse.
 • Opplæring vil bli gitt.
 • Kan være behjelpelig med bolig.
 • Ta kontakt med Helle Solberg for mer informasjon om stillingene: E-post helle.solberg@n-lt.no tlf. 95142331

2 kommentarer

 1. Ismael sier:

  Hi
  Hvordan går det med dere
  Håper alt er brå
  Jeg heter Ismael og kommer jeg fra egypt . Jeg jobbet som farmasøyt for 7 år siden og har jeg godkjent fra helse Norge, men jeg studere for nå bare norsk språk
  Jeg bestått på B1 i norskprove . Jeg søker for nå for deltid eller vikar jobb for 20 timer per uke . Jeg jobbet i sommer hos dere i landjordtjenester i july til august. Jeg håper å finne positivt svar

  Tusen takk For hjelpen

  Mvh
  Ismael

  • Helle Solberg sier:

   Hei 🙂

   Beklager så mye denne meldingen har ikke jeg sett tidligere..
   Hva er det du ønsker å jobbe med?

   Mvh Helle Solberg