Landbrukstjenester Telemark

Årets avløser i Telemark

Årets avløser i Telemark

Vi gratulerer Gry Kittilsen fra Skien som ble kåret til årets avløser i Telemark. Utmerkelsen fant sted på høstsamlingen til NLT på Thon Hotel Gardermoen.

Gry er positiv, arbeidsvillig, blid og har stor stå på vilje. Hun har veldig god kunnskap om det hun driver med. Gry er så og si aldri syk. Er det behov for å jobbe overtid, gjør hun det uten å mukke. Hun kan også finne på å kjøre en ekstra tur til bonden på kvelden for å se til dyra at de har det bra. Gry har mye på hjemmebane også, 5 barn som trenger henne. Men det hindrer henne ikke i å gjøre en god jobb, langt ut over det som en forventer av en avløser. På den gården hun har vært det siste året har det vært sykdom. Hun har tatt ansvar for drifta på gården på en utmerket måte.