Landbrukstjenester Telemark

Ledige stillinger som Landbruksvikar

Å være Landbruksvikar er et svært viktig og meningsfylt yrke. Her jobber du tett på dyr og mennesker. I tillegg til vanlig arbeids-turnus er du i beredskap for bonde og dyr når det er sjukdom og akutt behov. Vi har to ledige stillinger som landbruksvikar i Telemark, begge 100%. Den ene i Midt-Telemark (Bø, Sauharad og Nome). Den andre i Tinn. Flotte naturskjønne og landlige omgivelser, med mulighet for en rekke fritidsaktiviteter. I begge stillingene er det hovedsakelig mjølkeproduksjon. Sau, geit og noe gris inngår også. Det er 5 bønder tilknyttet hver stilling, men ved sjukdom/krise må det påregnes andre.

  • Førerkort og bil er ett krav, samt at du må beherske norsk.
  • Erfaring fra mjølkeproduksjon er viktig.
  • Turnusarbeid etter oppsatt plan.
  • Lønn etter kvalifikasjoner og kompetanse.
  • Opplæring vil bli gitt.
  • Kan være behjelpelig med bolig.
  • Ta kontakt med Helle Solberg for mer informasjon om stillingene: E-post helle.solberg@n-lt.no tlf. 95142331